iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Сиси отново пред съда. Продължава делото за пране на пари

Сиси в съдебната зала

Серийният убиец Сиси от Перник отново е пред съда, този път продължава делото срещу него и баща му с обвинение за пране на пари. От прокуратурата се усъмнили, че декларираният от Ангел доход не отговаря на истината и направили искане за проверка на имуществото на семейството.
Така заедно със Сиси, на подсъдимата скамейка за пране на пари застана и баща му Ангел.

Процесът срещу Станислав Ангелов- Сиси и неговия баща Ангел Методиев започна  за втори път в края на   миналата година след като един от съдебните заседатели се оказа  заминал в чужбина. Според закона наказателните дела се гледат от един постоянен състав и замяната на един с друг заседател или съдия е недопустимо.

Първото заседание беше през септември, но поради заболяване на Сиси, който излежава 30-годишна присъда, то бе отложено. Серийният убиец, който има три убийства на невинни жертви заради отпуснати от него кредити и едно съучастие в убийство, страда от епилепсия и заради криза тогава бе в затворническата болница. През ноември делото стартира, а вчера бе поредното му заседание. След разпит на част от свидетелите то бе отложено за февруари, когато ще бъдат разпитани останалите свидетели и ще бъдат изслушани икономическата и оценителна експертизи.

Сиси и баща му са изправени пред съда с обвинение в пране на пари заради висок лизинг на лек автомобил „Мерцедес”. Съпругата и майката на Сиси са безработни, но разполагали с много средства. За Сиси пък се твърди, че има пет апартамента и три коли, придобити чрез лихварство. 


iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.