iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Цените на ски почивките се понижават

Цените на ски почивките се понижават 01_1422368322

С отдалечаването на новогодишните празници офертите за ски почивки в зимните ни курорти стават все по-изгодни.

Масово цените на нощувките са с 50% надолу, като на някои места стигат и до 15 лв. на ден за уютен хотел с екстри, показа проверка на „Новинар”. За посочената сума ще ви настанят на промоция в 3-звезден хотел в Боровец в близост до пистата. В цената влиза и закуска. „Хотелиерите в момента са на принципа колкото по-дълъг е престоят, толкова по-евтино ще ви излезе”, обясниха туроператори.

За 3 нощувки в лъскав комплекс в някои от зимните ни курорти например ще ви вземат около 45 лв. на база all inclusive. Ако решите да останете седмица, цената пада до 41 лв. на ден. В тузарски хотел в Разлог за тези пари ще отседнете в луксозна стая, ще ви предложат богата закуска, вкусен обяд, следобедна закуска и вечеря.

Българският алкохол и безалкохолни напитки са на корем през целия ден, а ползването на топъл вътрешен басейн, джакузи, сауна и фитнес е безплатно. За децата има минизоокът. Всички спа процедури са с 50 процента намаление.

В Банско хотелите предлагат еднодневни пакети 25 лв., намалени от 50 лв. след 15 януари. В цената влиза и закуска, ползване на сауна и ски гардероб.

За четиридневен пакет в Добринище пък пригответе 110 лв. Цената е с 50 на сто отстъпка, като в края на декември и началото на януари е била 220 лв. Офертата включва закуски, вечери, 4 целодневни лифт карти и туристическа такса.

Ако сте голяма компания, може да наемете цяла къща. За 180 лв. на ден се предлага минихотел до Смолян с капацитет от 21 души. Собствениците правят индивидуални отстъпки, ако сте по-малка група – от 5-6 човека. Къщата разполага с всички удобства – уютни спални, модерно оборудвана кухня, механа с камина, система за домашно кино, детска площадка, безплатен интернет.

Нощувките в хотелите в Смолян и Пампорово вървят между 40 и 100 лв. в зависимост от условията. Много от хотелите в Пампорово вече са напълно резервирани и няма свободни стаи в периода 30 януари – 7 февруари.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.