iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Двама пияни цигани паднаха от тераса след ходене по малка нужда

Двама пияни цигани паднаха от тераса след ходене по малка нужда 12_1418895295

Двама цигани от благоевград паднаха от тераса, след като искали да се облекчаат по двойки.

25-годишният Радослав и 31-годишният Антон се запили с още няколко свои приятели във вторник надвечер. Събрали се в къща в кв. Еленово и обръщали чашка след чашка. Около 2 ч след полунощ Антон казал, че отива "да пусне една вода". За да не ходи сам, Радослав веднага се присъединил към него, защото се сетил, че и той е на зор.

оалетната обаче била в двора, а навън било доста студено и тъмно. По-лесният вариант бил да ползват терасата на стаята, където се провеждала запивката.

Двамата излезли на терасата, която обаче нямала още поставен парапет. Стъпили в края на плочата и тъкмо разкопчали панталоните, Антон залитнал напред. Той бил доста едър и здрав мъж, тежал близо 100 килограма. Радослав бил по-слабичък, но затова пък всеотдайно се хвърлил към приятеля си, за да го задържи и да го предпази от падане. Така по-едрият повлякъл слабичкия и двамата вкопчени един в друг полетели от около 3 метра и се озовали на земята пред къщата.

Останалите участници в запоя чули виковете им за помощ и се обадили в спешния център. Пристигналата линейка качила и двамата и ги откарала в спешно-приемното отделение на благоевградската болница. Направените рентгенови снимки показали, че Антон е със счупени лицеви кости. Около 5 ч е транспортиран за клиниката по лицево-челюстна хирургия в "Пирогов", но без опасност за живота.

Радослав, който паднал върху приятеля си и приземяването му било омекотено, се отървал само със счупена лява ръка. Настанен е в отделението по ортопедия.
Комшии от махалата казват, че и друг път са виждали по време на среднощни сбирки в къщата мъже да ползват терасата като WC.

Източник: 24chasa.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.