iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Крадец обра незаключен дом

Крадец обра незаключен дом 03_1427533123

Крадец си тръгна с плячка от 6200 лв. Той влезе в незаключена къща на ул. „Панайот Волов“ в благоевградския квартал „Струмско“, като необезпокояван преровил шкафове и гардероби.

В едно от чекмеджетата намерил няколко плика, в които домакините били скътали парите. Апашът се измъкнал с хилядарките по най-бързия начин, съобщава struma.bg.

Липсата е установена по-късно от 52-годишния Ст. Терзийски, който подал сигнал в полицията. По случая е образувано досъдебно производство във 2-ро РУП за кражба срещу неизвестен извършител.

Полицаите от същото управление разкриха извършителката на грабеж, който стана миналия месец посред бял ден. На 16 февруари около 13 часа край сладкарница „Горска поляна“, на улицата до р. Бистрица, Бахрие Османова била пресрещната от непозната жена.

Лелката се нахвърлила върху нея, започнала да я удря и скубе и накрая докопала дамската й чанта. Агресивната нападателка побягнала с чуждата чанта, в която имало лични документи, вещи и 60 лв. Полицаите са успели да разобличат наглата крадла 40 дни по-късно. Оказало се, че това е 50-годишната Лиляна Тулева, която е задържана и привлечена като обвиняема за грабеж.

Източник: 24chasa.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.