iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Майки играят на покер, за да изкарат пари за памперси

Майки играят на покер, за да изкарат пари за памперси 12_1418633421

Майки изкарват пари за памперси и пюрета на бебетата си от игри на комар след като зала във Велико Търново организира в определени дни от седмицата турнир по покер „на вързано”.

Всеки, навършил пълнолетие, срещу лична карта може да участва и да спечели или да загуби в зависимост от майсторлъка и късмета си. Само за няколко часа победителите могат да си тръгнат с 300-400 и повече лева в зависимост от залозите. При повече късмет печалбата може да стигне и четирицифрена сума, споделят редовни участници в турнирите.

Повечето от покерджиите били мъже, но имало и немалко жени. Някои от тях направо слагали в малкия си джоб представителите на силния пол, като плющели яко картите и биели наред. В залата имало както млади майки, излезли само преди месец-два от родилното отделение, така и жени на почтена зряла възраст с бели коси, които, вместо да се вълнуват и да обсъждат с комшийките си печалната съдба на героините в турските сапунки, предпочитали да се отдадат на една страст, която може да им донесе и печалба.

Сред участниците в покер турнирите имало хора от различни престижни професии – счетоводителка, лекар, учител, таксиметров шофьори и бизнес дама. Някои от участниците споделяли, че са безработни и печалбите от покер били единствените им доходи, с които се издържали.

Източник: monitor.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.