iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пенсионирана учителка от Лом се самоуби

Пенсионирана учителка от Лом се самоуби 05_1432823022

Пенсионирана учителка от Лом сама сложи край на живота си, като месеци преди да избере смъртта, педагожката спечелила от лотарията. Това разказаха нейни познати.

60-годишната Н. Т. живеела с възрастната си и болна майка и работела като преподавател по философия в гимназията с преподаване на чужди езици в крайдунавския град. Миналата година учителката се пенсионирала и се оплаквала, че пенсията й се бави с месеци и няма достатъчно средства да купува храна и лекарства. През есента обаче жената спечелила 5000 лева от лотария и покрила сметките си. Но тази пролет майка й починала и педагожката изпаднала в тежка депресия, пише "Труд".

В началото на седмицата нейни съседи се разтревожили, че не са я виждали от дни и подали сигнал в полицията. Униформените разбили вратата на жилището и открили трупа на жената. В предсмъртно писмо бившата учителка обяснявала, че вече не й се живее и не обвинява никого за смъртта си. Тя оставила и парична сума за погребението си.

Според криминалисти най-вероятното жената се е самоубила с лекарство или отрова. Според нейни близки обаче учителката се е самоубила с глад - тя спряла да се храни преди повече от месец.
В сряда в Лом е открит и трупът на бивш кмет на крайдунавското село Орсоя - Ц. К. 68- годишният мъж е бил покосен от инфаркт под череша, която се готвел да бере.

Източник: cross.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.