iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Полицията откри лаборатория за канабис

Полицията откри лаборатория за канабис 11_1415173707

Собственикът на механа “Славяни” в Козлодуй Десислав Недялков-Пържолата е държал лаборатория за производство на канабис под носа на полицията.

Тя бе разкрита при спецакция в понеделник следобед. Модерният цех се намирал в избените помещения на блок срещу училище и на стотина метра от РУП в Козлодуй. Те са собственост на “Заводски строежи”, но били дадени под наем миналата година. В лаборатория били монтирани 5 високоволтови содиеви лампи, вентилатор с въздухопроводи, карбонов филтър, пригоден за отглеждане на канабис, пакетираща вакууммашина. Отглежданият продукт бил сред най-добрите на наркопазара.

Пържолата е бил задържан, срещу него е образувано досъдебно производство. Очаква се прокуратурата да поиска постоянен арест.

Според запознати покрай кръчмарския си бизнес Недялков търгувал с дрогата, използвайки 4-ма дилъри от циганската махала. Местните твърдят, че пред очите на полицията младежи от близкото училище на тумби посещавали механата на Пържолата посред бял ден и се снабдявали с канабис.

Източник: 24chasa.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.