iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пътен работник пострада край Белоградчик

Пътен работник пострада край Белоградчик 05_1432917436

Пътен работник пострада в село край Благоевград, след като го затисна валякът, който управляваше. Това предаде кореспондентът на БГНЕС в града. Пострадалият е около 45-годишен мъж и е приет в Спешно-приемно отделение на МБАЛ с гръдна травма.

Вероятно има наранявания на вътрешни органи, предстоят му изследвания.

Сигналът за инцидента е подаден в 15.45 часа от района на село Логодаш. При направата на път за кариера в местността Лучище, който тръгва надясно на около километър преди селото, малкият валяк излязъл от пътя, преобърнал се и затиснал водача си. На мястото на инцидента пристигна линейка, около 15-на минути на пострадалия е оказвана първа помощ в специализирания автомобил, след което е транспортиран за МБАЛ-Благоевград. На мястото на инцидента пристигна полиция и пожарна.

Пътят за кариерата се прави от фирма "Агромах", която наскоро спечели търга за строежа на първата част от ЛОТ-3 на автомагистрала "Струма", който ще бъде от Благоевград до село Крупник в началото на Креснеското дефиле. Към старата кариера в момента се прави асфалтов път. Инцидентът е станал там, където свършва асфалтът или на 3 километра вдясно от пътя за село Логодаш.

Източник: news.bgnes.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.