iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Още един човек са набили при НДК

Още един човек са набили при НДК 09_1474698049

Още един човек е пострадал от инсценираните побои край НДК проговори. Мъжът опитал да разтърве биещи се момичета, когато бил нападнат от група младежи. Въпреки твърденията, че това са единични случаи, очевидно става въпрос за често прилагана схема, предаде БТВ.

Явор работи в района на НДК. Минавайки край клуб „Перото” вижда две яростно биещи се момичета. Той и колегата му се втурват да ги разтърват. Връхлита ги обаче група младежи.

„Момчетата изскочиха от балконите на НДК, 5 момчета, много добре сложени, очевидно спортистчета, надъхани по някакъв начин, изглеждаха агресивно, нахвърлиха се срещу нас, извадиха дори палки, опитахме да се отскубнем, но понесохме няколко удара”, разказа Явор.

Двамата все пак успяват да избягат.

„Смятаме, че това е инсценирано с цел да си намерят повод за сблъсък. Това, което ни притесни е, че тази случка по някакъв начин се повтори, според нас, на няколко пъти тук. След нашия сблъсък имаше още един сблъсък с чужденец”, допълни Явор.

Той е подал жалба в полицията. Оттам заявиха, че проверяват сигнала и че са повишили полицейското присъствие в района на НДК. Предупредиха обаче гражданите да имат предвид тази схема, тъй като е възможно тя да бъде приложена и в други райони на столицата.

Източник: trud.bg7

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.