iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ще спрат временно движението на някои автобуси в София

Ще спрат временно движението на някои автобуси в София 08_1440407713

От 4.30 ч. до 24.00 ч. на 26 август се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по ул.“Проф.д-р Иван Странски“ между ул.“Акад.Борис Стефанов“ и ул.“Акад.Стефан Младенов“ в София. Могат да бъдат пропускани само пътните превозни средства, които са собственост на лица, живеещи в зоната, за която е въведена забраната, както и за пътните превозни средства на работещите и обслужващите обекти в сигнализирания пътен участък. Това съобщи пресцентърът на Столична община.

От 4.30 ч. до 24.00 часа на 26 август се променя маршрутът на автобусни линии №№ 94, 102, 280, и 294, както следва:

Автобусни линии №№ 94, 280 и 294, както следва: в посока ж.к.“Студентски град“ – по маршрутите си до кръстовище ул.“Проф.Д-р Иван Странски“ – ул.“Акад.Борис стефанов“, наляво по ул.“Акад.Борис Стефанов“, надясно по ул.“Проф.Итанас Иширков“ до обръщателно колело в ж.к.“Студентски град“ – двупосочно;

Автобус №102 – в посока ж.к.“Студентски град“ от ж.к.“Овча купел 2“ по маршрута си до кръстовище ул.“Проф.Д-р Иван Странски“ – ул.“Акад.Борис Стефанов“, надясно по ул. “Проф.Атанас Иширков“ до обръщателно колело в ж.к.“Студентски град“ – двупосочно.

Разкрива се двупосочна спирка „ул. Акад Борис Стефанов-временна“ на ул. „Проф. Атанас Иширков”, непосредствено преди/след кръстовището с ул. „Акад. Борис Стефанов.

Закрива се двупосочна спирка „СК на НСА“ с код 1606 и 1609 намираща се на ул. „Акад. Стефан Маденов” за автобусни линии 94,102,280 и 294.

Източник: segabg.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.