iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


24 млади специалисти с шанс за старт в кариерата в Перник

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

24-ма висшисти до 29-годишна възраст получават шанс за „Старт в кариерата” в област Перник. Четирима от тях ще могат да работят в областната администрация, съобщи заместник областният управител на Перник Радослав Йорданов.  

Младите специалисти ще имат възможност да работят 9 месеца по програмата „Старт в кариерата” на Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта.  Те ще могат да започнат работа по специалността си и в  6-те общински администрации, както и в териториалните звена на централните ведомства с гарантирани средства от държавния бюджет. 

 Документити от желаещите да се възползват от възможностите на програмата и отговарящи на условията се приемат до 28.06.2011 г. в Дирекция „ Бюро по труда”  - Перник.  

Пълната информация за процедурата, условията и необходимите документи за кандидатсване, е достъпна на Интернет страниците на Министерството  на труда и социалната политика, Агенцията по заетостта и в Дирекция „Бюро по труда” – гр. Перник.

За сравнение, през 2010 година в Програмата са били включени 11 млади специалисти от областта. Част от тях вече работят в държавни структури на постоянни трудови договори.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.