iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Депутатът Ангел Найденов се развежда заради "картечарката" Мая Манолова

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]
Червеният депутат Ангел Найденов се развежда. Той е поискал развод заради авантюрата си с колежката от БСП Мая Манолова. Това разкрива все още законната жена на иначе кроткия Ангел д-р Нина Найденова пред агенция "БЛИЦ".
Аферата между депутатът от БСП от пернишки избирателен район с нахаканата кюстендилка Мая, наричана още "картечарката" на БСП, е най-новата и най-пикантна любовна история в парламента.
 
Мая Манолова ми разби семейството.  Обичам го, моля го да се вразуми, изплаква болката си отхвърлената съпруга.

“Бях съкрушена, когато Ангел ми поиска развод. Почувствах се огорчена и наранена. До последно имахме добри взаимоотношения”. Това казва в интервю за в. “България днес” Нина Ангелова, съпруга на депутата от БСП Ангел Найденов. От няколко месеца той живее с колежката си Мая Манолова.

Непрекъснато поддържаме връзка по телефона. Отнасяше се мило с мен. От известно време насам усещах, че има друга жена в живота му, но смятах, че това е буря, която ще премине”, споделя д-.р Найденова.

Тя все още е законната съпруга на депутата от БСП Ангел Найденов. В последната седмица около семейството се разрази истинска буря от емоции. Наяве излезе дълго пазената в тайна връзка между съпруга на Нина и колежката му от БСП Мая Манолова.

“Винаги съм избягвала публичността. Никога не съм искала личният ми живот да става достояние. Бях провокирана да говоря. Жената, която сега е със съпруга ми, г-жа Мая Манолова, първи каза неща, които човешката етика и морал изискват да не се споделят публично. Разкри връзката си с него, без нещата окончателно да са приключили”, разказва д-р Нина Найденова.

След 38 години съвместен живот, тя се разделя с голямата си любов. Двамата с Ангел се познават от деца.Едва на 15 години сядат на един чин в училище. Оттогава са неразделни. След петгодишна връзка, двамата сключват брак. Заради него Нино се мести да учи във Варна. Там Ангел вече е студент във военноморското училище. На 16 юли тази година трябвало да празнуват 33 години от брака си.

“От миналото лято усещах, че той охладнява към мен. Предстоеше сватба на дъщеря ни и бях изцяло ангажирана с подготовката. Не беше редно да провалям празника и затова не повдигнах въпроса. След Нова година приятелски попитах какво се случва. Не получих отговор, че няма друга жена. И го оставих да си помисли. Впоследствие той ми поиска развод. Най-много ме заболя, че не са били достатъчно дискретни. По всичко личи, че не е било чак такава тайна, както твърдят”, казва Найденова.

Все още настоящата жена на Ангел Найденов живее и работи в Димитровград. Тя е уважаван лекар в града, но последните промени в живота й я карат да се крие от хорските погледи. "Наистина се надявах да постъпи разумно и да си остане в семейството. Не вярвах, че може да причини такава болка на хората, които толкова много го обичат - аз, дъщеря ми, зет ми, майка му. Всички сме се снишили по - ниско от тревата в момента. Никъде на излизам. Не ми се събира с хора. не искам да ме сажъляват", разстройва се от случващото се Нина Найденова.

В първия момент тя отказва развод. Впоследствие се съгласяват и двамата попълват молбата по взаимно съгласие. /БЛИЦ/

 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.