iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ив. Костов: Не съм убеден в яснота по случаите в Перник, Мировяне и Скравена

Иван Костов снимка: Интернет

Боя се да започна да интерпретирам нещата, след като и самият аз не съм убеден в тяхната яснота, това е дефект на прекомерната информация, обяви Иван Костов след приключването на извънредното заседание на парламентарната комисия по случаите в Перник, Мировяне и Скравена. Точно той поиска изслушването в НС.

Според него била дадена прекомерно много информация по три случая едновременно, затова не можела да бъде осмислена отговорно за кратко време. Той обаче отново каза, че самоубийството или каквото е на Стоев в пернишкия му дом практически скривало реалните извършители. Няма на базата на какво да бъде завършено това дело, има някакви доказателства, но не знам дали ще издържат в съда, продължи той и добави, че ако са участвали двама, те взаимно си прехвърляли вината. Тогава как се установява истината, попита Костов.

По повод случилото се в апартамента на Стойчо, Костов каза, че не иска да иронизира. От една страна се твърди, че са спазени конвойните правила, от друга не е ясно как конвоят, заедно със задържания, са си помагали да спират алармена инсталация. Основният въпрос е оръжието, защо не е отнето, продължи той с въпросите и каза, че разбрал, че Стойчо имал нарезна карабина и два пистолета./ frognews.bg 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.