iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Камелия Руменова е новият общински съветник

Камелия Руменова е новият общински съветник сн.viaranews.com

Новият съветник, който даде клетва на заседанието на Общинския съвет в Перник днес, се казва Камелия Руменова. Тя влиза на мястото на напусналия д-р Александър Алексиев от БСП.

Руменова е представител на ЗНС. Тя е заместник-директор на пернишкия драматичен театър „Боян Дановски”. Руменова бе общински съветник и в предишния минипарламент. Тя заема мястото на д-р Алексиев и като заместник-председател на комисията по устройство на територията и инженерната инфраструктура, ще работи като член и на здравната комисия.

На заседанието вчера пернишките законотворци приеха и някои промени в състава на постоянните комисии към ОбС. Владимир Виденов от ГЕРБ бе освободен като член на ПК „Бюджет, финанси и европроекти” и ПК „Икономически въпроси, стопанска политика и инвестиции” и става член на ПК „Образование, наука , култура и вероизповедание”. Същата комисия напусна друг съветник от ГЕРБ – Цветана Пиралкова. До края на мандата на ОбС тя ще работи в комисията по икономическите въпроси. Пламен Борисов, също от ГЕРБ е новото попълнение на бюджетната комисия. По предложение на Петьо Фетфов, председател на групата групата съветници „Демократи за Перник”, от комисията по устройство на територията и инженерна инфраструктура бе освободен д-р Валентин Павлов, неговото място заема д-р Мария Маринова.

Информация: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.