iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Лъскат Бюрото по труда в Перник с пари от Брюксел

Бюрото по труда в Перник ще бъде ремонтирано с европейски средства по проект „Подкрепа за осигуряване на подходяща и ефективна инфраструктура на бюрата по труда, допринасяща за развитието на устойчиви градски ареали”.

Инициативата се финансира по оперативна програма „Регионално развитие 2007 – 2013”. Програмата цели подобряване на социално-икономическите условия в шесте региона за планиране и преодоляване на тяхното изоставане, спрямо регионите в ЕС, както и ограничаване на между-регионалните различия в България.

41 Бюра по труда в страната ще получат средства за ремонт и обновяване на работните помещения. В Бюрото по труда в Перник се предвижда създаване на своеобразен офис на партера на сградата за улеснение на трудноподвижни граждани, които ползват услугите на тази институция. С натискане на бутон, хората ще известяват за пристигането си, за да бъдат обслужени от специалистите. На втория етаж, чрез обединяване на стаи, се обособява голямо помещение за фронт офис при работа на „едно гише”, като информационното пространство е извън него.

Целта на ремонтите е да се осигурят по-добри условия за труд и съответно по-добро и качествено обслужване на гражданите.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.