iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Най-младият общински съветник се размина с Консултативния съвет по младежка политика

Николай се размина с представителството в Консултативният съвет по младежка поли

Звучи като парадокс, но това е вече факт. Ето какво се е случило покрай дебатите в общинския съвет. Иво Иванов беше кандидтът на ГЕРБ, а Николай Николаев на БСП. От ГЕРБ обосноваха предложението си с опита на Иванов в младежките дейности и спорта, а БСП с това, че Николаев е по- млад и близък до проблемите на младежите в Перник.

„Когато в комисията обсъждахме кандидатурите нямаше други предложения, а сега изведнъж ГЕРБ дават свое предложение“, коментираха от БСП. „Ценя качествата на господин Иванов, но това, което прави ГЕРБ, е неприемлив модел на работа“, каза Николаев и даде отвод на кандидатурата си.

„На заседанието на комисията гласувах за Николай Николаев, но аз съм в отбора на ГЕРБ и заставам зад техните решения след като те са преценили така“, коментира на пресконференцията на ГЕРБ Иво Иванов.

Румяна Гьорева пък ще е представител на общинския съвет в МБАЛ „Рахила Ангелова“ стана ясно на сесията на общинския съвет днес. Тя беше предложена от групата на ГЕРБи беше избрана с гласуване след като беше оттеглена кандидатурата на д-р Гебов. 

Източник: perunik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.