iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Проверяват фирмите на Русимов

Проверяват фирмите на Русимов 05_1367864537

Данъчната ревизия на фирмите на пернишкия тотомилионер Росен Русимов не е приключила, споделя той. Сметките му все още са запорирани. По Великден пред камерата на една от водещите български телевизии той разказа, че досега е получил над 700 писма, от тях 90 процента били от жени. В болшинството от тях авторите търсели парична помощ от тотомилионера. Русимов разказа, че е удържал на
дадената дума да похарчи още до Нова година милионите. Тъй като е получил само половината от печалбата от близо 5 милиона лева, той се е справил именно с нея. Надява се след празниците да получи и останалата част от джакпота, която на този екап е запорирана. Що се отнася до данъчната афера, в която бе замесено името му, за пореден път Русимов отрече да е истина участието му в непочтена бизнес сделка. Дни след като през миналия ноември се разбра, че перничанинът е единият от двамата щастливци, които си поделят по близо пет милиона от тотализатора, малоимотният ром Бойко Илиев изплака, че милионерът му прехвърлил фирма със 700 хиляди лева задължения към данъчните. С лихвите дългът набъбвал до милион и половина. По този повод започна и голямото данъчно разследване, резултатите от което очакваме да научим скоро.Росен зая ви, че за него джакпота е подарък от бога.

Може би затова е помогнал финансово на много хора, за които е бил сигурен, че са били в истинска беда. Част от парите отделил и за семейството си. По-големият му син е получил нова кола, на себе си пък подарил апартамент в Сандански, в който ходи да разпуска с приятели. Сега за Великден обаче отстъпил „терена” на сина си. Аз съм един щастлив човек, казва за себе си пернишкият тотомилионер.

в-к Съперник

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.