iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Първанов на мачле с дипломати в Перник, първо тук ще си отчита мандатите

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Първанов много заобича напоследък земляците си. След като рядко се сещаше за Перник и Ковачевци като президент, сега се юрна да отскача до нашия край. Днес се разбра, че тази сряда той отново идва, а планува и визита през септември. Някъде към средата на месеца щял да доведе дипломати и да играе мач с тях. С благотворителна цел, твърдят от пернишката централа на БСП.

Тази сряда пък президентът идва да представи книгата си „Първият мандат на Георги Първанов“. Именно от Перник пък щял да започне отчетите си за работата, свършена като държавен глава.

Премиерата на книгата на Първанов ще на 31 август,  от 17,30 ч. в Конферентната зала на Двореца на културата. В томчето от 550 страници са включени речи, позиции и лекции на държавния глава от периода 2001 – 2007 г., както и много снимки. 

Преди дни Първанов се бе изцепил, че има много неща, които е премълчал като президент. Перничани очакват да се разнежни от срещата със земляците и да сподели с тях какво е преглъщал пред микрофоните на журналистите досега.Книгата дава възможност да се види не само как политиците произнасят своите речи но и какво казват, посочи депутатът Ангел Найденов като цитира самия Първанов. По думите му Първанов е най-успешния политик на прехода у нас и книгата му е едно малко доказателство за това.

В средата на септември  Първанов отново ще бъде в родния си град. Тогава на „Стадиона на мира“ той ще играе в благотворителен футболен мач с дипломати.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.