iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Янакиева и Соколова гласуваха в съседни стаи в Строителния

Перник Соколова и Янакиева рамо до рамо в изборния ден

По изпитаната схема от първия тур, двете претендентки за кметския стол Росица Янакиева и Ирена Соколова не пожелаха да се засекат пред урните. Дамите са комшийки в кв. Мошино и гласуват в едно и също училище - строителната гимназия.

Както преди седмица, Янакиева първа пусна своите бюлетини в 10.30 часа. Тя пристигна в техникума заедно със съпруга си, изчака търпеливо реда си на опашката и поздрави всички хора около нея. Росица блесна с перфектна прическа и стилен костюм в синьо и бяло с цвете на ревера. Гласувам за бъдещето на Перник. Зная, че перничани имат гражданска позиция и ще я покажат днес, каза Росица, след като пусна бюлетините си. Тя изрази съжаление, че в дългия предизборен маратон не са успели с нейната опонентка да направят истински дебат за града.

Час и половина по-късно в Строителния се появи и Ирена Соколова. Тя също бе с безупречна прическа и с един тон по-тъмно руса коса, направена при професионален фризьор още в петък. Кандидатката на ГЕРБ бе избрала делови и шикозен тоалет в бяло и сиво, също в модни цветове, каквито избра и Янакиева. Ирена пристигна пред урните с мъжа си и сина си Евгени, който за първи път гласува на балотаж. Гласувам с много слънчево настроение и с надеждата, че от утре Перник ще започне да се променя, каза Соколова на излизане от секционната комисия.

След гласуването двете дами се отправиха към партийните си централи в центъра на Перник, където да чакат окончателните резултати от балотажа.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.