iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Дъвка вместо виагра за мъжкото самочувствие

Дъвка вместо виагра

Дъвка със свойствата на виагра  са разработили фармацевти. Революционният продукт успешно  вдигна самолета, се хвалят от фармацевтичния бранш.

Магическата дъвка ще се купува от аптеката  и ще позволява на мъжа да получава стимулация, без да се притеснява, че ще направи лошо впечатление на обекта на своите чувства.

Според президента на Британската асоциация по сексуална медицина д-р Дейвид Едуардс всеки втори мъж след 40-годишна възраст има проблеми с либидото,

"Причините за разминаването между любовния мерак и реалните възможности на мачото са много", отбелязва специалистът. На първо място е диабетът. Повече от половината мъже с висока кръвна захар започват да страдат от еректилна дисфункция преди 60-ия си рожден ден.

Хипертонията също удря мъжкото самочувствие, защото напряга кръвоносните съдове. Вследствие на това те се стесняват и доставят по-малко кръв до всички органи, сред които и пенисът. Стресът и депресията също са враждебни към сексуалните възможности на съвременните мъже. Пониженото самочувствие задълбочава проблема.

1/3 от мъжете с проблемно либидо обаче търсят доктор от страх да не им лепнат етикета "негоден". "Проблемът би трябвало да се обсъжда от двойката и да се търси среща със специалист, съветва д-р Едуардс". 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.