iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Хора с добри сърца, БЛАГОДАРЯ ВИ!

Хора с добри сърца, БЛАГОДАРЯ ВИ!

Приятели, Вие познати и непознати...хора с добри сърца, БЛАГОДАРЯ ВИ! Благодаря ви, че пожелахте да застанете до мен в тази битка, да бъдете опора за мен и моите близки. Да чуеш диагнозата РАК на 20 години е нещо ужасно. Не знаеш как да го приемеш, дали с болка, страх или безсилие. За миг живота ти се преобръща и разбираш, че в този живот не всичко е така както го искаме, както сме си го представяли. Разбираме, колко безсилни сме пред съдбата. Минах през това, преживях и изпитах всички тези чувства. Сега минавам през фронтовата линия, но не минавам сам. До мен сте всички вие, познати и непознати приятели. Аз ще ви кажа само : АЗ ЩЕ БЪДА КРАЙНИЯТ ПОБЕДИТЕЛ! ЗАПОМНЕТЕ ГО !!

Вярвам в това, така както вярвам във вас!
Човек, когато преживее нещо толкова страшно променя мирогледа си. Радва се на малките неща, на всяка усмивка, на всяка добра дума. Всеки ден аз ги получавам от вас. Благодаря на всеки за помощта. На вас '' За Перник'', на всеки споделил призив, направил банер с смс номера ми, на всеки изпратил смс, дарил по сметката ми сума според възможностите си. Благодаря на администратори на сайтове, на такива с fb страници, на всеки, абсолютно всеки подал ми ръка. На хората включили се в организацията на концерта за мен. Тук е момента да благодаря и на лекаря спасил живота ми, направил ми две много сложни и тежки операции. Благодаря ви д-р МИНЧЕВ!!!
Благодаря и на на човека, които без да ме познава ми даде силно рамо на което да се облегна в най-трудният момент. Благодаря ви г-н АЛЕКС ВРАБЧЕВ - фирма AVAIR LTD . Благодаря ви, че повярвахте в мен и моето желание за живот и ми дарихте вече два пъти по 5 000 евро. За мен това е увереност, че има добри хора и няма да ме изоставят в тази битка.

На всички вас, БЛАГОДАРЯ!
Моля ви, не спирайте да ми помагате. Без вас няма да успея в тази битка! Аз имам силата и волята да се боря, но нямам финансовата възможност да плащам за оръжия. А той - РАКА не чака.
Искам да живея, да бъда пълноценен, да завърша следването си, да обичам, да бъда опора на майка ми и баща ми.
Борбата продължава! 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.