iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Катето Евро има нова усмивка с пернишка заслуга

Перник снимка: за хората и събитията - Катето Евро със сем. Павлови

Усмивката на актрисата Катя Евро грее с последния хит на зъбните изпланти, които й бяха поставени от д-р валентин Павлов от Перник.

С тази хитова процедура звездата от "Оркестър без име" се подготви за предстоящия си филмов проект, който стартира до края на годината и ще е продължение на филмовия шедьовър от 80-те години.

За втора поредна година по време на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ екипът на дентална клиника ЕО Дент заедно с партньорите си от фирма ДЕНТАТЕХНИКА и BREDENT GROUP - Германия, демонстрираха ИМПЛАНТОЛОГИЯ НА ЖИВО!

Интервенциите отново бяха извършени в специално изграден стерилен "стъклен" куб – операционна. Те бяха наблюдавани от стотици посетители от страната и чужбина, много журналисти и медии.

Първа на зъболекарския стол седна Катето Евро, на която бяха поставени импланти в горната челюст. "Подложих се на това предизвикателство, защото познавам д-р Павлов и екипа му от 4 години и им се доверявам напълно. Синът ми също ходи на зъболекар в тяхната клиника.”, сподели актрисата.

За четирите дни на изложението под ръководството на д-р Валентин Павлов бяха извършени 11 операции. Всички импланти бяха поставени със специална анестезия, при която пациентите заспиват и не чувстват никаква болка.

Голям интерес предизвика HELBO лечението. То представлява специален фоточувствителен разтвор, който активизиран от лазерна светлина унищожава 99% от патогенните микроорганизми като по този начин осигурява почти стерилно поле. С този метод бързо може да бъде премахната всяка инфекция в устната кухина. Аналгезиращото действие на лазерната светлина и фоточувствителния разтвор действат успешно върху инфектираните участъци – плака, пародонтални джобове, вътрекоренови канали, имплантна ложа и др. HELBO лечението е доказан метод в Германия, който за първи път се представи в България от д-р Валентин Павлов и неговия екит от клиники ЕО Дент.

 

Редактор: Стояна Здравкова

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.