iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Колко често се срещате с приятелите си?

Приятелите ви вероятно са били в основата на приятното прекарване на свободното ви време, когато сте били на 20 години, но сега прекарвате повечето от него, водейки децата си на техните детски партита.

Но едно изследване е установило, че истинските, устояли на времето приятелства, спомагат за дълголетието дори повече от близките семейни връзки и дори предпазват от напълняване, депресия и сърдечни заболявания. Нищо чудно, че винаги се чувствате заредени с енергия след дълъг телефонен разговор с най-добрата си приятелка от университета или след вечер с бивши съученици.

Дръжте се отговорно: Приятелите ви наистина ви поддържат по-млади. Затова, ако все вините натовареният си график, намерете начин как да отделите повече време за приятелите си – дори ако се наложи да отбележите срещите с тях в календара си - наравно с другите ангажименти. Възползвайте се поне от социалните мрежи и е-мейлите, за да поддържате връзка по-често – дори разглеждането на снимките от ваканцията на някой приятел, ще ви накара да се почувствате по-близки с него.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.