iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Лекарствата -трета по значимост причина за смъртност

Перник снимка: за хората и събитията -лекарства

Коя е третата водеща причина за смърт в Америка?  На този въпрос отговаря американският експерт д-р Питър Глидън.Данните, които изнася той се отнасят за САЩ, но поставят общовалидни въпроси.

Повечето от нас биха си помислили, че основните причини за смъртност са свързани със сърцето, рак, диабет или подобни неща. Това е като големия слон в стаята, за който никой не говори.

Третата причина за смърт, както е публикувано в списанието на Американската медицинска асоциация, е лечението от общопрактикуващи лекари. Това означава да отидеш при такъв лекар, да ти предпише някакво лечение и да умреш от него!

 Според Министерството на здравеопазването 15 хиляди медикаментозно лекувани пациенти месечно биват убивани от лечението на лекари! И никой не влиза в затвора!

Защо става това? В началото на 19 век е било сравнително просто. Имало е хиропрактици, остеопати, хомеопати и доктори. През 1915, 1920 имало нещо, наречено доклада на Флекснър. Корпорацията Карнеги спонсорирала този човек, на име Ейбрахам Флекснър, който обикалял из цялата страна. Обикалял с автобуси, влакове и на кон. Отнело му 5 години да направи това.

Той обиколил навсякъде и изготвил списък с всички медицински училища, които предписвали лекарства. Дал списъка на “Карнеги”, които притежавали фармацевтичните компаниии и тогава “Карнеги” и Рокфелер дали милиони безвъзмездно на медицинските университети и болници в Америка, които предписвали лекарства! Това било началото на края.

След доклада на Флекснър вече не съществуват различни нива. Лекарите стават неумолима сила. Повечето хора приемат, че във водещата медицина лекарите командват фармацевтичната индустрия. Мислят, че тези хора са голяма работа и техните терапии са по-добри от тези на хомеопатите, натуропатите, хиропрактиката, но не са! Те са водещи, заради политическите и финансовите коалиции, които са изградили, за които повечето хора въобще си нямат представа! И това е гигантски проблем.

 Те са третата водеща причина за смърт. А когато правителството вдигне много шум, например за застраховките на хората, всички откачат!

И това е още един важен въпрос – какво е медицинската застраховка?

Когато плащате медицинска осигуровка, вие всъщност се обзалагате, че ще се разболеете толкова сериозно, че няма да можете да си платите! Поради това плащате добри пари, всеки месец за да имате достъп до медицинската система, която е третата основна причина за смърт. Трябва да си прегледаме мозъците, честно казано.

Хората не знаят това. Ние сме като хората по времето на Галилей. Трябва да доказваме, че “Слънцето, а не Земята, е в центъра на слънчевата система!” Имаме социален проблем тук. Хората страдат ненужно. Бог ми е свидетел, няма да повярвате от какви болести хората се излекуват чрез холистичната медицина.

Способността на тялото да се самолекува е удивителна! В повечето случаи, всичко от което тялото се нуждае са необходимите му суровини. Също трябва да престанем да ядем храната, която ни трови.

Ако сложиш дизелово гориво на бензинов двигател, дори да е ферари, ще се движи като боклук, ако въобще се движи. Нищо и няма на колата, просто сме сложили грешно гориво. Същото е и с човешкото тяло. Ако му дадеш суровините, от които се нуждае организма ти, изчистиш диетата – супермен! Или поне кръвното ти налягане ще се нормализира, артритът ще изчезне, паник атаките също и ще можеш да спиш спокойно през нощта.

Проблемът е, че монопола на химията доминира докторите и здравните заведения.

Правилното използване на естествени добавки съчетано с здравословен начин на живот може да засили имунната ви система, пречисти организма ви и буквално да направи заболяванията да изчезнат от живота ви.

Химикалите обратното, съсипват имуната ви система и ви заробват в постоянни борби с други странични ефекти, които те са предизвикали. Направете си избора сами!

 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.