iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Наши хирурзи спасиха мъж с парафин в мъжеството

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Хирурзи спасиха пациент, помпал с парафин мъжеството си. Мераклията за полов атлет дошъл в частната клиника „Еврика” в Перник с некроза на тъканите. Мъжът бил ужасен от риска да изгуби члена си, след като собственоръчно си инжектирал 30 милилитра парафин. Отстранихме засегнатата тъкан, а после я запълнихме с пластика от кожа, обясни шефката на хирургията, където се правят и пластични операции, д-р Нина Любенова.

Удължаването на пениса с парафин било особено модно в затворените общества като тези на затворниците и войниците, където манипулацията се прави от самите тях, обясни лекарката. В повечето клиники в страната отказвали да поправят пораженията, защото лечението е дълго и преминава през няколко операции. Единствено в „Пирогов” се навивали да приемат закъсали с такъв проблем.

Манията по диетите детронира силиконовите гърди от първото място в пластичната хирургия, твърдят от пернишката клиника. Все повече пациентки искали интервенции за плоско коремче, а не внушителен бюст. Интересът е засилен от около година, въпреки, че операциите са доста сложни с изрязване на увисналата от рязкото отслабване кожа и нуждата в повечето случаи от кръвопреливане.

От година и половина насам намаляват интервенциите за силикон в устните. Последен писък на модата било инжектирането на обработена собствена подкожна мазнина от корема. Интервенцията била без риск за отхвърляне на материала и заедно с разкрасяването на лицето, носела и така желания лифтинг на корема.

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.