iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Мартин Иванов има нужда от още близо 13 хил. за операцията

Мартин Иванов има нужда от още близо 13 хил. за операцията 05_1400742909

Мартин Иванов от Перник има нужда от още почти 13 хиляди лева за цялата сума, която е необходима за операцията му. Това съобщиха негови близки.

Мартин Иванов страда от герминативно клетъчен тумор (злокачествен) и ембрионален карцином (злокачествен) в гениталиите и ретроперитонеилна туморна маса (злокачествена) в коремната кухина обхващаща част от левия бъбрек и в близост до гръбначния стълб и последващ рецидив в коремната кухина, застрашаващ живота му.

"От 120 000 сме събрали 107 209 евро - остават12 791. Вчера беше доста напрегнат ден за всички ни. Нека, днес по-спокойно продължим това, което заедно започнахме. И днес ще предлагаме, ще откупуваме и ще научаваме вести от близките на Мартин... Да, преводът ще бъде направен днес. Имаме цял ден за да се организираме и спокойно помогнем на бялата лястовица да намери Марти и да не се лута из бюрократичните капани в Родината. Ще помоля още веднъж, днес, всички да запазим спокойствие защото не само не помагаме но вредим и на себе си. Който има желание да се изпрати писмо до някого, нека го направи без да излиза с "пишете до...“ ,,обадете се на..“ Където сме се сетили сме писали и сме се обаждали и искам да повярвате, че ако някой от тях иска да помогне може да го направи и без да ни уведомява... Ще очакваме информация за постъпленията от вчерашните откупени произведения на изкуството и ще ви уведомявам за всичко което споделят близките на Марти! Хубав и успешен ден на всички!", споделя Йорданка Андреева.

Дарителската сметка на Мартин Мариов Иванов в банка ОББ е:

BG43UBBS80021014168240
BIC кодът на банката е: UBBS BGSF

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.