iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Мъжът, който скочи от отделението по реанимация в Перник, е починал

Мъжът, който скочи от отделението по реанимация в Перник, е починал 07_1404390396

40-годишният Йордан Георгиев от брезнишкото село Велковци, който скочи от отделението по реанимация в Перник, е починал. На мъжа е направена сложна операция, но той не издържал интервенцията, съобщи за struma.bg директорът на МБАЛ „Рахила Ангелова“ д-р Иван Евлогиев.

Йордан се хвърли от 4-ия етаж на болницата вчера малко преди да бъде изписан заради предишен опит за самоубийство. Той паднал в тревните площи зад здравното заведение. Веднага е реанимиран отново, а следобед е вкаран по спешност за операция.

„Събра се екип от 12 души, който оперира човека. Той обаче имаше много сериозни вътрешни наранявания – скъсани черва, голям кръвоизлив в коремната кухина и множество фрактури. Въпреки че положихме много усиля да спасим живота му, не успяхме“, заяви д-р Евлогиев.

Йордан бе приет в болница на 30 юни тази година в дълбока кома заради погълнати голяма доза хапчета и алкохол. Предполага се, че това също е било опит за самоубийство. След лечение той бе изведен от това състояние, но в деня, в който трябвало да бъде изписан, мъжът се хвърлил от отделението по реанимация, което се намира на 4-ия етаж.

Според осведомени Георгиев е страдал от тежка депресия. В последно време той е бил на антидпреснатни, но не е хоспитализиран в психиатрия. Хора от Велковци твърдят, че и преди мъжът е посягал на живота си.

Източник: struma.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.