iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пернишкият депутат д-р Валентин Павлов подкрепя Петър Москов

Пернишкият депутат д-р Валентин Павлов подкрепя Петър Москов 02_1455607366

Пернишкият депутат д-р Валентин Павлов се яви като защитник на здравният министър Петър Москов и политиката на здравното министерство, като той категорично не приема тезата на колегите му от Парламента, които искат вот на недоверие и оставка на здравния министър.

„Не бива да се всява ужас, че нищо не се случва. Приеха се два закона – за здравното осигуряване и лечебните заведения и много наредби. Нещата в здравеопазването се случват, просто ние не можем да насмогнем на реформите. От първи април ще има над 500 000 нови направления за българските граждани. Това не е малко” – каза още Валентин Павлов.

Този екип и НЗОК за първи път увеличиха от две на три дейностите в денталната помощ. Нещо, което досега години не беше правено, подчерта реформаторът.

Българският лекар иска да прави медицина и да лекува пациентите си, нека не злоупотребяваме с доверието на хората – призова д-рПавлов, който не пропусна да напомни, че досега всички опити да се нагнети напрежение сред съсловието не са били успешни. „Реформаторският блок ще подкрепи този министър и ще гласува против вота на недоверие. Защото този министър работи и има подкрепата на хората” – каза още Валентин Павлов.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.