iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Средства за лечението на Олга Томова Стоянова събират младежи от Перник

Средства за лечението на Олга Томова Стоянова събират младежи от Перник 04_1397544723

Средства за лечението на Олга Томова Стоянова събират младежи от Перник.

Момичето е родом от Стара Загора и страда от много агресивен тумор в мозъка. Налага се спешна животоспасяваща операция, сумата за която е непосилна за семейството й. Оля е студентка в ІІІ курс в НСА, специалност „кинезитерапия”. Нейни съвипускници от Перник са решени на всичко, за да й помогнат.

Именно те организират благотворителен концерт в подкрепа на Оля, който ще се състои днес в 19.30 часа в Двореца на културата. С хъс и жар те поканиха изпълнителите, привлякоха съмишленици и популяризираха изявата. Събитието подкрепят кметът на Перник Росица Янакиева и областният управител Михаил Михайлов.

Не сцената специално за Оля ще пеят популярните български изпълнители Данчо Караджов, Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Гуна Иванова и внучки. Перничани ще гледат изпълнения на Мария Петрова, Астор, Ангел, Алекс, Даяна, Джордан, Роксана, Володя Стоянов, Астор, Михаела и оркестър на DS TV Ваня Вълкова, фолклорен ансамбъл “Граовска младост”, балетна формация “Вая”, солистката на ансамбъл „Граовче” Мария Викторова и клуб по спортни танци към ОДК – Перник.

Входът е 10 лв. Билети се продават при организатора на Обединения детски комплекс и на входа на Двореца на културата преди концерта.

Приятелите на Оля се надяват всички добри и състрадателни хора да помогнат за лечението й. Благотворителният концерт в Перник е само едно от поредица събития, които колегите и приятелите на Оля организират в цялата страна.

Банкова сметка за набиране на средства:

Първа инвестиционна банка

титуляр: Олга Стоянова

BG54FINV91501015385648

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.