Loading

ПРОФЕСИОНАЛНИ ФРИЗЬОРСКИ УСЛУГИ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

Грууминг студио и магазин за козметика "Сладуранче"

Грууминг студио и магазин за козметика "Сладуранче" е единственият салон в гр.Перник в който можете да получите пълен комплект от фризьорски услуги за домашни любимци - кучета и котки на приемливи цени.
Тук може не само да подстрижете своето приятелче за пролетно летния сезон, но и да му правите периодично оформяне на козината/лапи,уши,корем и под опашката/, с цел по-лесно разресване и поддържане в къщи, от хигиенна гледна точка и по рядко налагане на подстригване изцяло.
Освен това винаги може да изкъпете животинчето, може къпането да съвпада с подстригването или оформянето при което ефекта е много по добър. Винаги цялостния грууминг води до най-добър резултат. Той обхваща всички процедури според породата на кучето или котето.
Салонът предлага и услугата "триминг"/сваляне на мъртъв косъм и подкосъм/, една доста бавна и нелека задача, но пък козината става лъскава, блестяща и значително намалява отделянето в къщи особено в сезоните на линеене независимо дали кучено или котето е с къса или дълга козина.
При първо посещение винаги получавате талон за отстъпка 10% за следващите 3 месеца а след трето посещение, талон за 5% отстъпка от цената на процедурите при всяко следващо посещение.
За да стане една прическа добре, животинчето трябва да е значително спокойно. Често те са стресирани след посещения при ветеринар/което си е нормална реакция/или просто ги е страх. Обикновено след няколко посещения свикват с процедурите и резултатът не закъснява.
В "Сладуранче"винаги можете да доведете кучето или котето в удобно за вас време, да го оставите и да си го приберете пак в удобно време. Салона разполага с място където вашите любимци могат да ви изчакат ако трябва и до края на деня.
Студиото разполага и с козметика според вида и типа на козината както и според различните породи. Предлагат се и сухи шампоани, антибактериални, слънцезащитни, против сърбеж при ухапвания от насекоми. Предлагат се и парфюми и дезодоранти, балсами за лесно разресване и против заплитане, капки за почистване на очи и уши, мокри кърпички,четки и гребени, аксесоари за нашийници или просто за украса.
За повече информация и записване на час за посещение посетете сайта на салона www.sladuranche.com, email: [email protected] или позвънете на тел. 0895968443
може да ни намерите и в Google+ Twitter Facebook под името: Грууминг студио "Сладуранче" и също да ни пишете през самите страници.
Работно време - всеки ден от 10.00ч до 19.00ч. В неделя от 14-17.30ч само с предварителна уговорка.
За подстригване или леко оформяне по домовете/в случай че нямате възможност да дойдете на място/ само с предварителна уговорка за неделя.

Снимки

Вход с фейсбук профил: