Loading

ПРАЗНИЧНИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ

Грууминг студио и магазин за козметика "Сладуранче"

Повече от 3 месеца Грууминг студио и магазин за козметика „ Сладуранче“ Перник - професионални фризьорски услуги за домашни любимци на достъпни цени!
Всеки месец изненади, всяка седмица 10% отстъпка от цената на група продукти от щанда за козметика. – шампоани и балсами за всеки тип козина, парфюми и дезодоранти за кучета и котки, мокри кърпички за почистване, четки и пасти за зъби, козметични препарати, аксесоари, играчки, дрешки, грууминг гребени и четки.
За периода на Ноември всички шампоани и балсами са акционни. През първата седмица на месеца,10% отстъпка от цената на дрешки за кучета!
Следете онлайн магазина ни за актуалните промоции http://sladuranche.com/magazin/
С приближаването на коледните и новогодишни празници, започва нашата томбола!
Всички посетили ни клиенти ще участват в томбола в която всяка седмица ще се излъчва „клиент на седмицата“ Всяка събота един от вас ще печели 50 % отстъпка от цената на всички процедури. Томболата започва от началото на месец Ноември и ще продължи до Нова година. Спечелилите ще могат да се възползват от наградата си в рамките на 3 месеца от датата на тегленето. Печелившите ще бъдат публикувани на страниците на ipernik, facebook, google+ и в сайта ни www.sladuranche.com. На стопаните ще бъде известено по телефона.

За нас животните са страст! Ние разбираме че Вашите домашни любимци са част от семейството, за това в Сладуранче се отнясяме с всяко животно, като член от нашето семейство, с всеотдайна грижа и любов.
Към груумингът или иначе казано всички процедури по поддържане на добрия външен вид на вашето куче, се включват разресване на козината, оформянето и, сваляне на мъртъв косъм и подкосъм/триминг/ ако се налага,изрязването на ноктите, къпане, почистване на уши, очи и подстригването. Също като при хората, кучетата се нуждаят от поддръжка за да изглеждат и да се чувстват най-добре. За щастие, кучетата не трябва да се къпят толкова често, колкото хората, но трябва да се научат банята и въобще всички процедури да се изпълняват по график. Като цяло грууминга при кучетата зависи от породата на кучето и типа косъм.
При нас са създадени условия за престой на Вашите съкровища, така че да може да ги водите и вземате в удобно за Вас време в рамките на денят.
Тук винаги ще ви обясним подробно от какви процедури се нуждае вашият любимец и ще ви помогнем в избора на най-подходящите препарати и аксесоари за него.
Очакваме ви на адрес: Перник кв.“Изток“ ул.“Ю.Гагарин“ 19И /между спирки Бучински път и Банята, зад хотел „Зора“/ всеки ден от 10.00 ч. до 19.00ч, в неделя от 14.00ч до 17.30 ч с предварителна уговорка.
Можете да си запазите час на тел.0895968443 или да влезете в сайта на салона ни www.sladuranche.com и да го направите на страницата „Запази час“ и ние ще се свържем с вас.

Снимки

Вход с фейсбук профил:

ipernik com