Еднодневна екскурзия Македония - Струмица 2017г.

Еднодневна екскурзия Македония  - Струмица 2017г. 01_1483357252

Еднодневна екскурзия – Карнавал Струмица /2017г.

Дата : 25.02.2017г.

Всяка година около Сирни Заговезни Струмица се превръща в място, кипящо от живот, център на прочутия в цяла Македония Карнавал. От много години община Струмица се грижи за организацията на празника. Повечето жители и гости на града са маскирани, макар да не са част от официалната програма. Публиката остава без дъх през всичките 3 часа на официалната програма, в която дефилират повече от 600 групи и индивидуални участници. Голяма част от костюмите и маските за празника се правят ръчно в продължение на месеци.
Отпътуване в 7:30 ч. от Перник , по маршрут : Перник, Радомир,Дупница, Благоевград,Сандански -Струмица.
Посещение на местността Рупите - свято място, разположено в подножието на Кожух планина. Посещение на храма "Св. Петка", построен от Ванга през 1992 год. Разглеждане на къщата на Баба Ванга, обявена за музей, където пророчицата е живяла до смъртта си. Горещите гейзери и целебните извори допълват пейзажа на мистичната местност. Отпътуване за Стумица през ГКПП Златарево – Ново село. Пристигане в града около обяд. Кратка разходка до Водочкия манастир „Свети Леонтий“ намиращ се в подножието на планината Еленица.Свободно време в центъра за обяд.Включване в карнавалните шествия .
Отпътуване вечерта !
ЦЕНА : 35,00лв
Цената включва :
Транспорт
Екскурзовод
Пътни такси
Посещение на Рупите
Посещение на Водочкия манастир
Посещение на Струмица и участие в Карнавала
Застраховка
Цената не включва :
Разходи от личен характер
Входни такси за посещаваните обекти
Доплащане на застраховка за лица над 65г.
Начин на плащане: при записване 30% от пакетната цена на екскурзията .
Необходими документи: международен паспорт или лична карта; за деца до 18 г. нотариално заверена родителска декларация от не пътуващия /те родител / и – оригинал и копие,
Допълнителни визови, паспортни и санитарни изисквания - няма
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията - 40
Срок за уведомяване при недостиг на броя на туристите - 7 дни преди датата на отпътуване .
„ Бояна тур „ има сключени Договори с транспортни фирми : ЕТ „ Кирил Христов – ЕДИ „ – гр. Дупница .„ Бояна тур „ има сключена застраховка „ Отговорност на туроператора в „ Дженерали „ АД.
Туриста има възможността за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт.

Забележка : Туроператора има право да прави промяна по отношение на реда на изпълнение на програмата
тел. за връзка 076602261 и 0896 884925

Вход с фейсбук профил: