Нова година 2016 в Гърция - Кавала

Нова година 2016 в Гърция - Кавала 10_1445516380

Нова Година в Гърция 2016 - КАВАЛА – GALAXY 4* Hotel

Четири звездна Нова Година в Hotel GALAXY 4* ТОП оферта цена 419 лв. до 31 ОКТОМВРИ!

САМО с тази оферта ГАЛА вечер с ЖИВА музика, близо до звездите в ПАНОРАМНИЯ ресторант

хотели за Нова Годниа в Кавала: хотел GALAXY – 4*, вижте тук: http://www.airotel.gr/hotel/galaxy_hotel

дати на провеждане: 30.12. – 02.01.16; 31.12. – 03.01.16

1 ден (30.12.15.): София – Кавала
Сутринта в 07:00 часа отпътуване по маршрута: София – Дупница – Благоевград – Сандански – Кулата. Преминаване на КПП Промахонас. В ранния след обяд пристигане в Кавала и настаняване в хотел „Галакси“ – 4*. Почивка за освежаване. Организирана разходка в стария град, разположен на полуостров „Панагия“ и запознаване с забележителностите му: паметника и къщата на Мехмед Али, благодетел за Кавала и остров Тасос, църквата „Св. Богородица“, Крепостта, Имарета и Аквадукта. Вечеря. Нощувка.

2 ден (31.12.15.): Кавала
Закуска. Свободно време в празничен Кавала или по желание и срещу доп. заплащане: екскурзия до Порто Лагос, езерото Вистонида и Ксанти. В 09:30 часа отпътуваме на изток към Порто Лагос, уникално разположен на брега, между живописен залив на Егейско море и обширното солено езеро - лагуна Вистонида. Ще се насладите на прекрасно творение на Природата, сътворила тук дом за повече от 320 вида пернати, ще ви изпълнят с мир и възхищение: метоха „Свети Николай” от 11 век и новата църква „Успение Богородично” с чудотворната икона - копие на Ватопедската Богородица Пантанаса, разположени на две островчета в езерото, сякаш плуващи в него. Мястото тук е повече от всякога посещавано след чудото с явяването на Богоридица през август 2005 г. Според информация, публикувана в athos.alexsoft.gr, от този момент от иконата на Света Богородица в метоха, започнало да изтича миро. След като чуете и историята за българските славни владетели тук, сред които и севастократор Момчил, ще се отправим към Ксанти. Разходка в един от големите градове на Егейска Тракия с възможност за обяд. Завръщане в хотела и подготовка за Новогодишното тържество, което само ние Ви предлагаме с ЖИВА МУЗИКА в панорамния ресторант на хотела, а не в конферентна зала на мецанина в хотела!
Новогодишна ГАЛА вечеря, близо до звездите в ПАНОРАМЕН ресторант – градина, на последния етаж в хотел Галакси с жива музика! Приказна НОВОГОДИШНА нощ във феерията от светлини на нощен Кавала и магичното им отражение в огледалото на красивия залив с мастилено море! Нощувка.

3 ден (01.01.2016): Кавала
Закуска. Свободно време в Кавала. Вечеря. Нощувка.

4 ден (02.01.2016): Кавала – София
Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
Цена на човек в двойна стая с изглед град - 419 лв.
цена на човек в двойна стая с изглед море - 459 лв.

Пакетната цена включва:
Транспорт с лицензиран автобус за международни превози
3 нощувки със закуски на блок маса в хотел Галакси 4* - http://www.airotel.gr/hotel/galaxy_hotel
2 стандартни вечери без напитки на 30.12.15 и 01.01.16
Традиционно и само с тази оферта - ПРАЗНИЧНА ГАЛА вечеря с ЖИВА музика в ПАНОРАМНИЯ ресторант-градина в хотел Галакси 4*
Нелимитирани напитки в новогодишната вечер: вино, бира, безалкохолни напитки и вода
разходка в стария град Кавала
фитнес зала и сауна в хотела, безплатен интернет в стаите
Застраховка помощ при пътуване
Водач от агенцията по време на пътуването

Пакетната цена НЕ включва:
Екскурзия до: Порто Лагос, езеро Вистонида с манастира „Св.Никола” и Ксанти – 18 евро възрастен и 10 евро дете до 12 год. при минимум 20 туриста записани
Музейни такси за обекти посещавани по желание

Необходими документи: лична карта или международен паспорт; за деца до 18 г. нотариално заверена родителска декларация от непътуващия/те родител/ в оригинал и копие.

Допълнителни визови, паспортни и санитарни изисквания – няма

Срок и начин на плащане: 30% от цената при записване, останалата сума се заплаща до 10.12.2015 год.

Минимален брой за осъществяване на пътуването – 35 туриста

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване;

Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват.
Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Вход с фейсбук профил: