Почивка Приморско 2015 семеен хотел " Екзотик "

Почивка Приморско 2015 семеен хотел " Екзотик " 07_1437732616

Северният плаж на Приморско е прекрасно място за прекарване на лятната почивка. Плажната ивица е дълга и просторна и привлича множество посетители всяка година. Условията за плажуване там са чудесни.

Пясъкът е мек и ситен. Плажа е нареден с чадъри и шезлонги, но има и свободна зона, която можете да използвате .
За туристите са осигурени различни забавления като водни ски, разходка с банан, джетове и гмуркане.

Плажът е доста подходящ за деца, защото водата е плитка и бистра. Ако решите да отседнете в Приморско или пък ще го посетите само за един ден, няма да сгрешите ако разгледате какви забележителности и атракции предлага околността.

В близост се намира резерват Ропотамо е едно от най-красивите кътчета, които могат да се видят у нас. Там се крие невероятен свят на лонгозни гори, пясъчни дюни и блатни цветя. Към голямата територия на Ропотамо се причисляват и няколко по-малки резервати, които са: Аркутино, Змийски остров, Морски пелин и Водни лилии. Разнообразието на природните дадености и географски форми, определят Ропотамо като истински земен рай.
В близост се намира и едно от най-големите древно-тракийски мегалитни светилища на територията на България – Бегликтаж, намиращо се на 5 km от гр. Приморско.

Семеен хотел „ Екзотик „ 2* . Отстои на 50м. от северната плажна ивица на града в красивата и бързо развиваща се местност „ Стамополу „. Близостта на хотела до морската ивица го прави изключително примамлив за туристите, които посещават града.
Хотелът разполага със стаи с 2,3 и 4 легла, санитарен възел, тераса, телевизор, басейн и безплатен, WF.

Топ цени за дати :

29.08.15г. – 03.09.15г. - 5 пълни пансиона 165 лв.
тел.за контакти :
076 602261
0896 884 925

Снимки

Вход с фейсбук профил: