Нова година Сърбия - 2016 - Лепенски вир

Нова година Сърбия - 2016 - Лепенски вир  10_1445516100

Веселба по сръбски, с танци и трубачи
3 НОЩУВКИ, 3 ЗАКУСКИ, ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ НА 31/12, С МУЗИКА НА ЖИВО!
ПОВТОРЕНИЕ НА ПРАЗНИЧНАТА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ НА 1/1
ВЕЧЕРЯ НА 2/1 ОТНОВО С МУЗИКА НА ЖИВО
ИНТЕРЕСНА ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА В ПРИДУНАВСКА СЪРБИЯ
МАРШРУТ: СОФИЯ – ВИДИН – ЗАЙЧАР – ДОЛНИ МИЛАНОВАЦ – ВИДИН – СОФИЯ
Дати: 31.12.2015 г. – 03.01.2016 г.
І Ден – Отпътуване от София, площад „Св. Александър Невски”, в 07.00 ч., в посока Видин. Преминаване на граничен пункт Брегово. Продължаване към Неготин и посещение на манастир Буково запазил изключително ценни стенописи на Дева Мария с младенеца и фреска на Архангел Михаил. Камбаната на манастира е дарение от Княз Милуш Обренович – Освободител. Пристигане в Долни Милановац и настаняване в хотела. Посрещане от домакините с коктейл по традиционен балкански обичай-с погача, сол и домашна ракия. Празнична Новогодишна вечеря с музика на живо в ресторанта на хотела. В разгара на вечерта /около 2 ч. след полунощ/ Новогодишна закуска. И за най-неуморните коктейл на басейна с музикална програма изпълнена от сръбски трубачи. Нощувка.
ІІ Ден – Закуска. Свободно време . Около обяд разходка до „Лепенски Вир”, единственият в света музей на открито от времето на неолита. Тук са разкрити селища и култови сгради, датиращи още от шестото хилядолетие преди нашата ера. Завръщане в хотела. Свободно време и възможност за ползване на басейна и СПА центъра*. Вечерта повторение на Празничната вечеря, с музикална програма. Нощувка.
III Ден – Закуска.Екскурзия, до една от най-големите и известни пещери в района – „Райковата пещера”. Свободно време и възможност за ползване на басейна и СПА центъра*. Вечря.
IV Ден – Закуска. Посещение на Гъмзиград - късноримски археологичен комплекс в Тимошко, Източна Сърбия. На територията на комплекса се намират останките от античния град Феликс Ромулиана (лат. Felix Romuliana). Разглеждане на крепостта, обявена за част от световното културно наследство под защитата на ЮНЕСКО. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
ЦЕНА: 389лв.
Цена за деца от 0 до 3г. с двама възрастни в двойна стая – 35 лв.
Цена за деца от 3 до 12г. с двама възрастни на редовно легло – 285 лв.
Доплащане за единична стая – 80 лв.
Цената включва:
 транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
 3 нощувки с 3 закуски на блок маса в хотел „Лепенски Вир” 3*, Долни Милановац www.hotellepenskivir.co.rs
 1 богата празнична Новогодишна вечеря на 31.12.2015 г., с неограничена консумация на местни алкохолни напитки, с жива музика и трубачи-духова музика. Шампанско за ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА .
 1 тържественна вечеря на 01.01.2016 г., с жива музика, с включена консумация на местни алкохолни напитки –без лимит.
 1 стандартна вечеря ан 02.01.2016 г.
 Коктейл за добре дошли
 Традиционно посрещане при настаняване
 водач по време на цялото пътуването
 Туристическа такса
 Безплатно ползване на басейна и спортните терени в хотела
 Посещение на Неготин
 Посещение на Лепенски Вир
 Посещение на „Райкова пещера”
 Посещение на Феликс Ромуляна
 медицинска застраховка с покритие 2000 евро от ЗАД „ Виктория „ –за лица над 65г-2 лв доплащане

*Хотелът разполага с около 500 легла, разпределени в обновени 1/2, 1/1 стаи и aпартаменти. Основният ресторант има 550 места, нова тераса с 200 места, на разположение е „битов ресторант", за почивка и кафе, както и лоби бар. Също така, хотелът разполага със закрит басейн с топла вода, басейн за начинаещи, зала за тенис на маса, фитнес зала, боулинг зала, ваздушна стрелба, билярд, сауни, нов комплексен СПА център, магазин снабден със стоки за широка употреба, магазин за злато, дискотека, стая тенис на маса, сувенирен магазин, фризьорски салон, паркинг с видеонаблюдение.

Цената не включва:
 входни такси за посещаваните обекти, по време на екскурзиите
 допълнително, на място, се заплащат услугите в СПА центъра на хотела
 разходи от личен характер
 Доплащане в размер на 2 лв., за медицинска застраховка, за лица над 65 год. възраст

Начин на плащане:
30% от пакетната цена, при записване за екскурзията. Доплащане до 15 дни преди датата на отпътуване.
Минимален брой туристи за осъществяване ня екскурзията - 40 туристи.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на отпътуване!
Общи данни за паспортен и визов режим: лична карта/ задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!
Забележки:Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!
При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!
Удостоверението за туроператор е издадено от Държавна Агенция по Туризъм със Заповед № РКК-01-5933/15.08.2007г.
“ Бояна тур ” ЕООД притежава задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” Виктория ” АД със седалище гр. София, застрахователна полица № 13291401500001/26.08.2015 г, с валидност на действие от 00.00 ч. на 03.09.2016 г., до 24.00 ч. на 02.09.2016 г. с лимит на отговорност 25 000 лв.

Тел. за контакти :
076 602261
0896 884 925

Вход с фейсбук профил: