iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Годишна класация "Личност и събитие на годината - Перник 2009"

"За първи път в Перник се заемаме с амбициозната задача всички заедно да откроим най-значимите събития и личности за Перник през 2009. Това е не само един поглед назад към отминаващата година, но и трезва преоценка с оглед дистанцията във времето на всичко това, което ни се е случило през 2009-та. За тази цел група журналисти и общественици изготвиха внимателно номинациите в 9 категории, според заслугите и сферата на обществения живот, които засягат. Всеки перничанин ще може да даде гласа си, за да определи кой и какво са повлияли най-силно на дневния ред на Перник и неговите граждани през годината. Надяваме се по този обективен начин да дадем силна трибуна на гласа, позициите и оценките на обикновения гражданин."
Екипът на iPernik.com
 
 
Номинациите:
Щракнете върху всяка картинка, за да гласувате във всички категории.
 










Регламент:
 
От един IP адрес може да се гласува само по веднъж за всяка от категориите. Може да подкрепите само една номинация във всяка категория. Номинираните събития и личности и повече информация за тях, както и бутоните за гласуване  ще намерите на страницата на всяка категория като кликнете върху посочените тук връзки. Номинациите във всяка категория са подредени по азбучен ред. Крайните победители  ще бъдат обявени на 12-ти Януари от 17:30 часа на церемония в залата на "Минна дирекция", както и на страниците на iPernik.com. Те ще получат грамота и плакет за отличието си.
 
За повече информация, моля пишете ни на: info @ iPernik.com
 
Участвайте активно с приятели и познати, за да спечели вашият фаворит! Имайте предвид, че там, където номинираните представляват институции, колективни органи или спортни отбори, тяхната номинация е плод също така на усилията и работата на колегите им и институциите, които представляват.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.