ПРЕДКОЛЕДЕН КУПОН В НИШ - 125,00 лв.

 ПРЕДКОЛЕДЕН КУПОН В НИШ - 125,00 лв.

Сърбия - един безкраен купон
ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ОБИЧАТ СРЪБСКАТА КУХНЯ И ИСТИНСКОТО ВЕСЕЛИЕ!
Ние Ви предлагаме:
Една нощувка със закуска и празнична вечеря с богато меню, неограничено количество местен алкохол, безалкохолни напитки, жива музика и много танци……….
Дата за провеждане на екскурзията : 17.12./18.12.16г.
Програма :
1. Ден . Тръгване от Перник в 8,00 ч. по маршрут : Перник – Калотина – Ниш. Пристигане в града около обяд . Пешеходна разходка на града, който е разположен в долината на река Нишава в близост до точката и на вливане в река Южна Морава. Ниш е един от най-старите градове на Балканите, наричан “Портата между Изтока и Запада”. Обиколка на града включва: площада на Освобождението; паметникът на освободителите; сградата на кметството, построена за седалище на Народната банка; Националния театър; Турската крепост от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско селище под името Найсус; дворецът "Бановина", построен през 1886 г., седалище на Нишкия университет. Свободно време за обяд. След обяда отпътуване към хотела . Хотел Zeleni Vir се намира в центъра на град Девети май и на 7,5 км от Ниш. Гостите могат да се хранят в ресторанта на място. Хотелът предлага безплатен Wi-Fi достъп до интернет в цялата сграда. Стаите са с климатик, всяка разполага с балкон и телевизор със сателитни канали. Баните са с душ, безплатни тоалетни принадлежности и сешоар. Настаняване в хотела. Почивка и свободно време. Вечерта вечеря в ресторанта на хотела.

Хотелът се намира пред парк с цветя, пейки и алеи за разходка. Рецепцията е отворена денонощно.
2 . Ден: Закуска. Отпътуване след 12.00ч. посока България . По желание може да се мине през гр. Пирот за обяд и пазар. Пристигане в Перник към 18.00ч.

Дата за провеждане на екскурзията : 17.12./18.12.2016г.

ЦЕНА : 125,00лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :

- 1 нощувка в хотел Zeleni Vir на 7,5 км. от гр. НИШ;
- 1 закуска
- 1 гала вечеря с не ограничено количество алкохол и жива музика
- транспорт с автобус

- застраховка
- магистрални такси и билети
тел. за контакти : 076 602261
0896 884 925

Коментари

Добър ден, интересува ме дали

Добър ден, интересува ме дали може да вземем с нас нашия домашен любимец - едно много мирно, тихо и възпитано малко пуделче, което не създава НИКАКВИ проблеми.
Благодаря!
А. Кирков

Вход с фейсбук профил: