kopcheto

Поддръжка от партньорите на Мистрал в Перник
Предлагаме на клиентите си качествени продукти на Мистрал софтуер за управление на бизнес процесите в съчетание с широка гама от услуги по внедряване и поддръжка. Опитът показва, че добрата сервизната дейност е ключов фактор за удовлетворяване на все по-високите клиентски изисквания.
Mistral Light
Мистрал Лайт е най-новият продукт на Мистрал Софтуер ООД. Възможно най-много функционалности за възможно най-ниската цена. Започнете бизнес с легален и евтин софтуер. Приведете в ред вашите складови операции, продажби и взаимоотношения с клиенти и доставчици. Цена 99 лева без ДДС! Поръчайте тук: http://www.ipernik.com/product/za-ofisa/mistral/mistral-layt
Мистрал софтуер за хотели и къщи за гости
Достъпно и функционално приложение за управление на хотелиерската дейност на различни по големина и вид хотели. Приложението управлява телефонни централи, брави, четци за карти, фискални у-ва, различни видове POS и десктоп принтери и има възможност за връзка със системи за контрол на достъпа.
Решения за ресторанти от Мистрал
Бизнесът с Fast Food вериги става все по-популярен поради липсата на време или пари у повечето потребители. Характерни изисквания на обектите за бързо хранене към POS системата са работата с менюта, работата с нефиксирани менюта, скоростта на маркиране на стоките, работата с рецепти или предварително произведени продукти и др.
PRIVILEG C04
Два нови модела на телефони с 2СИМ карти представи Привилег:  PRIVILEG C04 DUAL SIM GSM - Телефон за 2SIM карти 
PRIVILEG MID-7D / GPS
Запитвания и заявки на 0888563496
Privileg MID-97
Само сега безплатна доставка за Перник и околностите !

Вход с фейсбук профил: