Сайт или реклама? НЕ! Сайт+реклама!

VIP Перник абонамент от 8 лева на месец

Възможно ли е това за 8 лева на месец или за 12 лева на месец и то в Перник? Яйцето или кокошката - но не кое е първо, а кое е по-важно за Вас? Сайт или реклама - кое е по-важно за бизнеса или организацията Ви?

ВЪПРОСи 1: Колко струва направата на интернет сайт? Колко струва той, ако никой не знае за него и въобще струва ли си? За колко време се прави?

ВЪПРОСи 2: Струва ли си да се плаща скъпа реклама, ако можем да си направим сайт?

ВЪПРОСи 3: Колко струва хостинг и домейн за един сайт?

Отговор 1: Цените започват от 0 лева - това са блогове, фейсбук. Минават през бюджет от 50-100-1000 лева за нормален бизнес сайт според функционалностите, от които имате нужда! Времето за направа - от няколко часа до месеци.

Отговор 2: От безплатните обяви тук там, до месечни бюджети които могат да варират от 5-10 лева до няколко стотици според популярността.

Отговор 3: Средно 100 лева годишно - при първоначално стартиране на сайт, като спокойно може да достигне и 100 лева месечно.

Кардинално локално решение: ВИП абонамент в Перник! Цените достигат до 8 лева на месец за САЙТ+РЕКЛАМА в едно! При това сами определяте, колко и какво да рекламирате! 

Детайли и подробности: ВИП абонамент в iPernik <-- кликни тук!

Те ни се довериха:

Село Рударци

Село Драгичево

град Перник

Услугата е достъпна във всички сайтове:
КладницаРударциДрагичевоСтуденаКралев долДивотиноЛюлинГолемо Бучиноквартал ЦъркваМещицаград БатановциБогданов долЯрджиловциБоснекНоевциград БрезникКралев долЧуйпетловоВладаяМърчаево,БанищеРъждавецЛесковецДобри дол(Земенско), Бела Вода

http://www.PernikOnline.com/, http/www.iPernik.com/http://www.RadomirOnline.com/,

http://www.TranOnline.info/http://www.BreznikOnline.comhttp://www.ZemenOnline.com/

http://www.KovchevciOnline.com/

Вход с фейсбук профил: