iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Септември 2012

Неизвестни задигнаха краден джип от гранична полиция в Трън.

Неизвестни задигнаха краден джип от гранична полиция в Трън.

Служителите на Гранична полиция спрели за проверка автомобила, който бил с чужда регистрация.  Установено било, че джипът е краден от Испания и се издирва чрез Шенгенската информационна система.  Шофьорът и негов приятел били заведени да дадат показания, а колата задържана на паркинга на Граничната полиция. В събота сутринта обаче джипът бил изчезнал.

Бързи заеми за всяка нужда!

Бързи заеми за всяка нужда! 

Директория за напълно безплатни туристически статии и обзори

Директория, за туристически статии и обзори. Добавете материал или пресрелиз напълно безплатно и получете тематически линкове към вашия сайт. Рекламирайте своя уебсайт чрез публикуване на статии, най-качественият метод за получаване на връзки за достигане на по-добро позициониране в Гугъл.

Продавам тристаен апартамент,тухлен,в центъра на Радомир на първи етаж.32 000 лв.

Продавам апартамент в центъра на гр.Радомир.
Тристаен,тухлен,с таванско помещение.
На първи етаж.
Апартамента има три тераси,тоалетна и баня.

Гримът като майсторство

Гримът като майсторство. На нашия сайт, ще откриете, много мнения за това, как да постигнете красив грим. Тук, ще прочетете, какво е подходящо за вашия тип коса, за да бъдете по-красива.

If A person require far better consume a buddy or just precisly buy a day

If A have magnified have a nice pet and also precisly receive a meeting,sac longchamps, the product will begin lengthened most suitable upward until finally that will phone simply call, drive or sometimes dialect feeling to the toasted bread intentions.M

ФУВАС

""КМ Консулт 2011" ЕООД предлага и монтира фискални устройства за връзка с автомати на ссамообслужване за повече информация телефони: 02/9507961; 076/603403; 089/6210955; 088/5011953

www.kmkasoviaparati.com

Договор за касов апарат

Договор за касов апарат

Започва набирането на оферти за изграждането на сглобяеми къщи за най-пострадалите

Във връзка с обявената Национална благотворителна кампания за осигуряване на подслон на останалите без дом най–уязвими жители на Пернишка област вследствие на земетресението в региона и последвалите вторични трусове се обръщаме към Вас да представите предложения за строителство на сглобяеми къщи на територията на област Перник.

Книжният портал: www.vsichkiknigi.com

Във  www.vsichkiknigi.com

Бойко Борисов от Радомир на съд

Бойко Борисов от Радомир на съд

46-годишният съименник на премиера е от Радомир и е спипан да кара с 1,86 промила в кръвта. Радомирските полицаи спрели Борисов тази нощ към 1,30 ч. Той шофирал в центъра на града своята „Хонда Сивик“. При проверка с дрегер се оказало, че Бойко се е почерпил солидно. 

Заекът осъден, но за печатане на пари

Заекът осъден, но за печатане на пари

Пет години ще е в затвора единственият обвиняем за жестокото убийство на Мирослава от Перник Марио Любенов-Заека. Присъдата е дадена днес, но не за отвличането за откуп и удушаването на спортистката, а за печат на фалшиви пари. Разследването за похищението на Мимето започна още докато се водеше дознанието за нелегалната печатница. В дома му в кв.

Отворено писмо до председателя на ДКЕВР

Писмо до председателя на ДКЕВР

По повод РЕШЕНИЕ No Ц-033 от 14.09.2012 г. на ДКЕВР,  през последните две седмици Вие дадохте интервюта за редица средства за масова информация. Считаме, че останаха без отговор редица съществени въпроси, които Ви задаваме и на които Ви молим да получим отговор:

За всички любознателни тук ще намерят биографиите на бележитите личности

За всички интересуващи се от биографиите на популярните хора, сме направили блог, в който ще намерите, много пикантни новини за тях. Елате и обогатете, вашия интелект с информация, от живота на тези бележити личности.

Поставка за вестници, списания, вино, брошури - 10% отстъпка

Поставка за вестници и списания
90.00 лв.

Промоция: с 10% отстъпка - разпродажба до изчерпване на количествата! Безплатна доставка за София, Перник, Радомир и Брезник!

Поставката е изящна, луксозна, произведена е от лека сплав от желязо и сплетена с красива обшивка от ратан. Чисто нова. Идеална за поставяне до масичката в хола, до фотьоил. Пълна със списания тя осигурява отмора и удобство.

90.00 лв.

Тесла "Славедра"

Тесли Славедра
16.00 лв.

Тези инструменти работят по-добре от всички които ще откриете масово в магазините. Направени са  майсторски и са готови за работа ВЕДНАГА.
Тесли "Славедра": Закалени, заточени, с предпазител, ергономична дръжка(патентована)

16.00 лв.

Нека да не бъдем безразлични за Явор!

В подкрепа на Явор

Благотворителен концерт в подкрепа на Явор! Известни изпълнители ще радват публиката и ще се борят за събиране на средства за Явор. Входа е 6 лева, а концерта ще бъде от 19 часа на 28.09.2012 в спортна зала Миньор Перник (сега Борис Гюдеров).
Изпратете SMS на 17777 с текст DMS YAVOR (1.20 лева с ДДС)

Денят на Перник ще е 11 октомври

Разрушения в Перник

Това стана ясно след заседание на обществения съвет към БЧК. 10 000 лв ще се дадат за спешни ремонти на хора, които не са получили помощи. Досега по сметките на кампанията за осигуряване на дом на нуждаещите се има постъпили на 714 000 лв. 700 000 лв бяха дарени от ГЕРБ миналата седмица. Идеята е да се постоят сглобями къщи за хората, останали без дом.

Христо Григоров за благотворителната кампания за Перник

Христо Григоров

Има събрани 4000 - 5000 лева от благотворителната кампания в помощ на най-пострадалите от земетресението в Пернишка област, кампанията не върви добре.

Миньор става общински клуб

Миньор става общински клуб

Според „Тема Спорт“ в началото на месец октомври перничани официално ще станат общински клуб, като с това финансовото положение в Миньор Перник ще се стабилизира. След оттеглянето на Вангелов положението в клуба стана трагично, като треньорският щаб, включително лекари и масажисти, не бяха получавали заплати от месеци. В началото на миналия месец кмета на се нае да намери

Шахматистите от Юри Бендерев е на седмото място от 11 отбора

Шахмат Перник

Перничани играят в състав: Людмил Ненков, Росен Илчов, Любомир Данов, Йордан Николов, Ради Данови Първан Аспарухов. В първия кръг пернишките шахматисти загубиха срещу тима на „Енергия"(Добрич) с 2,5 :3,5. Последва почивен втори кръг, тъй като отборите са нечетно число - единадесет.

Пак кражба на дизелово гориво

Кражба на дизелово гориво

При акцията, проведена след жалба, подадена от собственичката на транспортна фирма, пернишки криминалисти задържаха четирима за кражба на нафта.Управителката алармирала органите на реда, че още през месец август миналата година е установила кражби на дизелово гориво от шофьорите на автомобили, който прекарвали скална маса от с. Студена до различни точки на столицата.

Хванати крадци на телефонни кабели

Кражба на телефонни кабели

След констатираните 4 кражби на телефонни кабели в района на пернишкия кв. „Ив. Пашов”, при това само за периода 11-19 септември тази година, органите на реда били принудени да предприемат разследване по случаите. След съответните проведени оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия вчера, 24 септември, са били заловени петима рецидивисти.

Започни собствен бизнес за допълнителни доходи през свободното време

Допълнителни доходи. Дистрибуция на хранителни добавки на компания АкваСорс. АкваСорс е английска компания на българския пазар от 1996г. Аквасорс разпространява висококачествени хранителни добавки с природни и органични съставки за подобряване на здравето и жизнеността.
Работа:

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.