iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Нашата мисия е грижа за здравето на хората

[grija-za-zdraveto-na-choveka-produktite-nakorporacia-sibirsko-zdrave]

Нашата цел е да направим наукоемките руски продукти известни в целия свят.
Научно-иновационният център на Корпорацията поддържа тясна връзка с водещите научно-производствени учреждения на нашата страна, които се занимават с разработването и производството на уникални хранителни добавки и съдейства да бъдат внедрени тези перспективни разработки в практиката.
Продуктите за здравето трябва да бъдат максимално достъпни. Затова за тяхното разпространение ние избрахме престижната система на преките продажби.
Към момента на създаването на компанията нейните основатели сами се изявяваха като опитни и успяващи мрежови лидери с големи структури за продажби.Те си поставят за цел да създадат такава бизнес система, в която те самите биха поискали да сключат първите договори. Система, в която би могло да се развие стабилен бизнес, предаван по наследство.

Нашите принципи
-Маркетингова система – ясна и прозрачна
-Уважение към законите на икономиките в страните, в които Корпорация „Сибирско здраве” организира бизнеса си

-Успехът в Корпорация „Сибирско здраве” е възможен още от първите крачки в бизнеса: признанието, наградите и подкрепата са гарантирани за всички, които се стремят към резултати.

-Всички действия на Корпорацията са насочени към това консултантите винаги и навсякъде да имат възможност да печелят. И този мощен източник не само на пари, но и на самоуважение и самореализация, никога да не пресъхне.

Времето показа, че нашите принципи работят: продукцията на Корпорация „Сибирско здраве” днес е популярна в много страни. Повече от 14 години нашите партньори успешно работят в Русия, Украйна, Казахстан, Таджикистан, Киргизстан, Узбекистан. Открити са представителства на Корпорацията в Германия, България, Чехия, САЩ, Турция и Монголия. Днес Корпорация „Сибирско здраве” е една от най-бързо развиващите се компании на пазара на бившия СССР. През миналата бизнес-година ръстът на стокооборота на корпорацията е 81 %!

Корпорация „Сибирско здраве” ви предлага здраве и финансово благополучие. Да бъдете здрави благодарение на нашите ефективни продукти. Да започнете свой бизнес и да постигнете финансово благополучие. Нашата продукция и уникалните бизнес-технологии доказаха своята ефективност и доведоха хиляди хора до здравето и финансовата увереност в утрешния ден.

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.