iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Презареждащи се касети – един добър начин да намалите разходите за консумативи

[prezarejdashti-se-kaseti]

Мастилено-струйните принтери и мултифункционални устройства са едни от най-използваните сред потребителите днес. Те предоставят качествени изображения- текстове, снимки и документи на едни добри цени. Как обаче да се намалят разходите за консумативите за принтер? Основните консумативи за мастилено-струйни принтери са мастила и оригинални касети с мастило. Тези консумативи обаче се отличават с доста високи цени. Докато повечето съвременни мастилено-струйни принтери се предлагат на доста приемливи цени не така стоят нещата с оригиналните им консумативи. Затова доста търсени и предлагани стават съвместимите консумативи за принтери, като презареждащи се касети и система за непрекъснато подаване на мастило(СНПМ). С тяхната употреба ще намалите разходите си за печат до 30 пъти!
Ето, че има добър начин да спестите пари след като касетата с мастило на принтера ви свърши. Начина е следния- вместо да купувате нови и скъпи касети, просто да напълните и презаредите старите. Икономията за вас ще бъде значителна. Какво трябва да направите? Това, което трябва да направите е да изберете подходящи презареждащи се касети за вашия принтер. Изберете дадена презареждаща се касета и проверете дали е съвместима с модела на вашия принтер. Важно и задължително е касетата да бъде съвместима, защото иначе може да навредите на принтера си. Важно е също така да закупувате качествени мастила и презареждащи се касети, защото по-този начин осигурявате качество на разпечатките си и дълъг живот на устройствата си. Евтините мастила и консумативи може да причинят деформации и обезцветяване на цветовете на изображенията. За да сте сигурни, че ще вземете точната презареждаща се касета отговаряща на вашия принтер е най-добре да се насочите към услугите на специалисти. Това се отнася и за процеса на презареждане. За да не направите грешка с презареждането, просто може да се доверите на специалисти, които имат опит в това. В допълнение към ползите от употребата на презареждащите се касети може да отбележим и изключителната помощ към околната среда. Да, касетите са приятелски настроение към околната среда, тъй като са изградени от биоразтворими материали.
В днешната тема ви дадохме отговор на следния въпрос: Защо да изберете презареждащи се касети? Отговорът е ясен- Спестявате значителна сума от разходите за печат! Друго предимство на този консуматив, е че е приятелски настроен към околната среда. Като изберете презареждаща се касета помагате за намаляване на замърсяването на въздуха и водата, което се получава при изработването на нови касети. Съвместимите консумативи са евтин, лесен и добър избор за потребителите на мастилено-струйни и лазерни принтери и мултифункционални устройства. Те ви предоставят- ниски разходи, качество близко до това на оригиналните консумативи и печат без ограничение. Друг изключително използван съвместим консуматив, за който ще поговорим в някоя от следващите ни публикации е консуматива- система за непрекъснато подаване на мастило(СНПМ).

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.