iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Пътешествие с думи" предизвиква пишещи и четящи

"Пътешествие с думи" предизвиква пишещи и четящи

Как смятате - дали всеки има дарба, за която не предполага? Може ли едно предизвикателство да извади на бял свят литературния ви талант?
„Пътешествие с думи“ е проект, който има за цел да отправи поредното си неповторимо предизвикателство, като събере и представи истории, написани от малките творци на XVI ОУ „Св. св. Кирил и Методий“.
Учениците освен, че обичат да четат, обичат и да съчиняват. Затова те пожелаха да изработят „Кутия за приказки“, в която да се събира лично творчество. Желанието на децата е кутията да се напълни с приказки, разказчета, стихотворения, есета.
И както във всяка приказка, пътят ще крие изненади, ще има много варианти, пътешествията ще бъдат различни, а и героите няма да си приличат, но поуката е една. Хората не бива да се притесняват да пишат, защото така диша духът им, а всяко вдишване е признак на живот.
Пътешествието на обикновения човек, открил в себе си магическата сила на думите, не свършва с написването на текста, нито с прочитането му пред публика, още по-малко пък с издаването на книга. То всъщност така започва…

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.