iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Сгащиха по улиците още трима пияни шофьори

Трима пияни шофьори са засечени вчера по улиците на Перник и Радомир, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.
 
- Около 19,34 ч. в гр. Перник, на ул. "Св. Св. Кирил и Методий" е спрян за проверка л.а. Фолксваген "Поло", управляван от 45-годишния Н.Л. от областния град. При изпробването му с техническо средство за алкохол, са били отчетени 3, 03 промила. Водачът е отказал кръвна проба. Бил е задържан за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.
 
- Около два часа по-късно в гр. Радомир, на ул. "Братя Миленкови" е бил спрян за проверка Форд "Фиеста", шофиран от радомиреца Б.А./34 г./ 2,75 промила алкохол в кръвта е отчел уреда при изпробването му с техническо средство. Мъжът е отказал кръвна проба и е бил задържан за 24 ч.
 
- 19-годишен перничанин е самоатастрофирал, шофирайки автомобил в нетрезво състояние. Снощи, около 23,00 ч. в гр. Перник, жк "Тева", лек автомобил Фиат "Пунто", управляван от 19-годишния П.Б., поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и излиза в страни от пътя. При извършената проверка за алкохол на водача, са били отчетени 1,65 промила. Взета му е кръвна проба и е бил задържан за 24 ч. Започнато е досъдебно производство.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.