iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничани спечелиха награда за "Най-добра коледна украса в училище"

Надпреварата бе организирана от Съюза на работодателите в системата на средното образование.
 
Училища от цялата страна изпращаха на сайта на ведомството снимков материал, показващ коледните и новогодишните им украси. В интернет се проведе и гласуването. Въпреки заплануваните три награди, организаторите излъчиха повече победители. Те обясняват, че това се е наложило поради факта, че всички снимки са много хубави. Освен радостта от спечелване на призови места, на победителите ще бъдат раздадени и парични награди. Бяха дадени 2 награди по 150 лева за първо място на детска градина в плевенско село и училище в Раднево. Три награди по 80 лева получиха учебни заведения от страната. Сред третите места е и Професионалната техническа гимназия "Архитект Йордан Миланов"
Победителите бяха избрани от учители по Изобразително изкуство, както и от ученици от XIII ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - гр. Перник, ГПЧЕ "Симеон Радев"- гр. Перник, X ОУ "Алеко Константинов" - гр. Перник и гласуване по електронната поща..
 
Награждаването на победителите ще стане от Регионалните инспекторати по места. Всички останали участници в конкурса ще получат грамота. Организаторите на конкурса благодарят на всички за участието и пожелават Весела Коледа и Щастлива Нова Година./Кракра ТВ
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.