iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Роналдо от Перник: Аз съм цицоман

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо си има последовател в България. Става въпрос за Даниел Златков от Миньор (Перник), който не спира да копира португалеца. Българският мачо също го дава плейбойче.
 
"Лягам си с най-качествените жени. Подбирам ги. Аз съм цицоман и всичките ми приятелки досега са били надарени от кръста нагоре", обяви пред "Стандарт" Златков.
 
"Не мога да се оплача от липса на внимание. Имам много случки с фенки, които ме атакуват навсякъде - по улицата, в заведения... Най-често питат: "Може ли една снимка или автограф?" Искали са да им се подпиша дори на пъпа", добавя младежкият национал.
 
"Мисля, че жените се радват на по-голям размер. Правил съм си сексклипчета. Но те са само за собствено ползване, а не да ги показвам на други хора".
 
"За жена съм правил всякакви неща. Кратки екскурзии на хубави места, скъпи подаръци, като телефони, бижута. В днешно време момичетата се радват на подаръци, не оценяват толкова романтичните жестове. Но не всички момичета са такива".
 
"Последната ми приятелка не искаше от мене каквото и да било. Аз пожелах да се разделим, защото ми беше трудно да поддържам връзка с нея".
 
"Беше малка - ученичка на 18 г., и нямаше възможност да живее с мене или да ходим заедно на почивка, дори за един уикенд. Искаше разрешение от родителите си, а те често не й позволяваха".
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.