iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанин-рецидивист изнасили две жени

Перничанин-рецидивист изнасили две жени

Криминално проявен и обявен за издирване перничанин е задържана тази нощ след извършени от него нови три престъпления.
 
Снощи, за времето от 19,00 ч. до 20,30 ч. в пернишкия кв. "Рудничар" са били изнасилени 27-годишната Ц.С. и М.С./37 г./, двете от гр. София. По данни на потърпевшите, същите са били заплашени с нож и са заведени в гориста местност, където са изнасилени от 36-годишния Н.К. от гр. Перник.
 
Около 23,30 ч. криминално проявения мъж извършва грабеж на мобилен телефон, нанасяйки побой над майка и дъщеря. Н.К. е позвънил на жилещото на 59-годишната Л.П. и дъщеря й М.К./33 г./, представяйки се за техен познат. От страна на полицията са предприети незабавни оперативно-издирвателни действия и след безупречна стикова между дежурните части и автопатрулите на дирекцията, 36-годишния мъж е задържан в момент, когато се е качил на такси и е тръгвал по посока столицата.
 
Н.К. е рецидивист, преди около година и половина е напуснал затвора, излежавайки 18-годишна присъда за убийство. Бил е обявен за общодържавно издирване за извършени поредица от кражби и заплахи. Същият е задържан в ареста на полицията за 24 ч. и днес ще му бъде поискан постоянен арест.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.