iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Соц. пенсионери подслоняват нови пенсионери при СДС

Соц. пенсионери подслоняват нови пенсионери при СДС

Съюзът на пенсионерите-2004 предоставя свои кубове за сбирки на новата Асоциация на пенсионерите, която все още не е съдебно регистрирана.
 
Координаторът за Перник се срещнал с кмета Росица Янакиева с искане да им бъде предоставена клубна база. Янакиева помолила легитимните да дадат покрив и на нелегитимните, обясни общинският председател на Съюза на пенсионерите-2004 Йордан Дичев.
 
Законният съюз е съгласен, но само ако членуващите в Асоциацията представят членски карти. „Всички сме пенсионери и няма защо да се противопоставяме и да воюваме един срещу друг", каза Дичев. Снопщ шефовете на 12-те пенсионерки клуба и координаторът на новата асоциация, обсъдиха въпроса за съвместното ползване на клубовете.
 
Любопитното е, че и двете организации ще делят коридорче в административната сграда на ул. "Радомир" 1 със Съюза на демократичните сили. Любимците на пернишкото БСП от "Съюза на пенсионерите 2004" будят недоверие в своите съседи от СДС, с които от известно време делят офис-пространството, докато от соц. партията се ширят удобно в отсрещния коридор на етажа.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.