iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Ерма" надигра водача класически

"Ерма" надигра водача класически

Есенният водач в класирането в западвата "А" ОФг "Чорни"(Брезник) беше надигран напълно в Трън и загуби с 0:3 от домакините от "Ерма", предаде "Съперник".
 
Трънчани са повели в резултата във 22-та минута с гол на Славчо Илков, а през второто полувреме са добавили още две попадения чрез Вал.Илков в 50-та и Боян Богословов в 59-та минута. След тази победа домакините са четвърти в подреждането, а брезничани са отстъпили с едно място назад и вече са на второ място след "Димитровец". Футболистите от Ковачевци пък са спечелили с 2:1 на собствен терен срещу "Габер"(Габров дол), който е в дъното на класирането. Двата гола за "Димитровец" са дело на Тодор Валентинов, съответно с 9-та и 34-та минута, а Андрей Димитров е отбелязал почетното попадение за гостите.
 
Във Витановци абсолютният аутсайдер "Китка" , който до този момент има само една победа и актив от четири точки, е отстъпил на "Балкан"(Банище) с 0:1. Голът за гостите е дело на Николай Митев. "Западно ехо" и "Дружба" са направили атрактивно равенство - 3:3, а мачът между "Маниш"(Църква) и "Бенковски"(Лесковец) е отложен за 28 април.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.