iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ненко Темелков гласувал ЗА "Цветелинките" в Комисията за защита на конкуренцията

Ненко Темелков гласувал ЗА "Цветелинките" в Комисията за защита на конкуренцията

Лидерът на БСП Перник - Ненко Темелков не спазил партийната повеля и дал своето "ЗА" Цветелина Борисова.
 
Въпреки, че преди дни младите социалисти от Перник протестираха символично срещу факта, че СиБанк, където акции има приятелката на премиера Цветелина Бориславова, ще разпространява винетките през следващите четири години, техният партиен лидер Ненко Темелков е гласувал против жалбата на другия участник в процедурата - "Лукойл България" и холдинг "Пътища", показва проверка в регистрите.
 
Младите пернишки социалисти, водени от племенника на Ненко Темелков раздаваха на шофьорите "цветелинки", за да наблегнат на факта, че е възможен конфликт на интереси, какъвто техният партиен лидер вече е отрекъл като член на Комисията за защита на конкуренцията и то с безпрецедентна бързина.
 
Покрай нова година, в един ден антимонополният орган разгледа жалбата на отстранения участник по същество, искането му да се спре конкурсът, и излезе с решение в полза на СиБанк.
 
Местни червени активисти заподозряха в делата на своя лидер опити за показване на партийната политика, в името на запазване на административния си пост. На същото мнение преди време бе и лидерът на столичните социалисти - Румен Овчаров, който остана изумен, как членове на Висшия съвет на БСП са подкрепили подобно решение.
 
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.